"

Venaseal, lézer és ambuláns flebektómia - a legújabb visszér-innovációk

Hála a visszér-kezelés legújabb fejlesztéseinek, ha valaki ezzel a problémával küzd, napjainkban több variáció közül is választhat, hogy fájdalommentesen megválhasson tőle.

Aki visszérrel küszködik, annak alighanem felesleges bemutatni, mennyire kellemetlen és nem esztétikus a visszérgond.
 
Szerencsére, manapság több olyan kezelési lehetőség is rendelkezésünkre áll, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak gyorsan, fájdalommentesen szabadulhassunk meg a visszértől, hanem a gyógyulési időt is jelentősen lerövidítsük. Az új módszerekkel teljesen megválhatunk a problémától, vagy minimálisra csökkenthetjük a jelenlétét.
 
A cikk első részében már olvashattunk az első három, innovatív visszér-kezelési módszerről. Lássuk a többit is.
 
1.Venaseal: ez a rendszer a visszér minimálisan invazív kezelése, a hagyományos műtét helyett. A Venaseal eljárás során a szakemberek orvosi ragasztót használnak az érintett vénák lezárására, így a vér szabadabban, hatékonyabban áramlik majd a testen keresztül.
 
A beavatkozás jelentős mértékben csökkenti a visszér megjelenését és enyhítheti a kapcsolódó tüneteket - ilyen például a fájdalom, duzzanat és görcsök.
 
Venaseal, lézer és ambuláns flebektómia - a legújabb visszér-innovációk
Venaseal, lézer és ambuláns flebektómia - a legújabb visszér-innovációk
 
Az eljárás gyors és viszonylag fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre vagy varrásra. A felépülési idő ugyancsak rövidebb, mint a hagyományos műtéteknél -  a páciens jellemzően néhány napon belül visszatérhet normál tevékenységeihez.
 
A Venaseal rendszer biztonságos és hatékony. Kiváló lehetőséget nyújt azoknak a betegeknek, akik a hagyományos vénakezelések alternatíváját keresik.
 
2.Lézeres beavatkozás: a lézeres műtét szintén népszerű, innovatív lehetőség a visszerek eltüntetésére.
 
Az eljárás koncentrált fényenergiát használ a vénák méretének csökkentésére és a keringés javítására. Nem invazív - jellemzően csupán egyetlen, legfeljebb 15 perces kezelést igényel, vagyis sokkal időtakarékosabb választás, mint a szkleroterápia. Ráadásul a lézeres sebészet szinte semmiféle hegesedéssel vagy elszíneződéssel nem jár.
 
3.Ambuláns flebektómia: ez is egy minimálisan invazív eljárás, melynek során kis bemetszéseket végeznek a bőrön, majd az apró nyílásokon keresztül eltávolítják a visszereket.
 
A módszer alkalmazható nagyobb egyedi vénák vagy több kisebb véna kezelésére egyaránt. Minimális ideig van szükség arra, hogy a páciens a műtétet követően pihenjen. Az eljárás általában nagyon sikeres, a betegek több mint 95 százaléka számol be pozitív eredményről.
 
 
L.A.

Szóljon hozzá!