"

Innovatív visszér-kezeléseket tesztelnek

Visszér-gondokkal küszködő betegeket kezelt a Theraclion, amely új, innovatív módszert alkalmazott Amerikában a Sonovein formájában.

Új megoldásnak számít a visszér-kezelésben a Theraclion által kifejlesztett, innovatív módszer, a Sonovein, amelyet az Egyesült Államokban már kipróbáltak betegeken.

A vállalat méretezhető robotplatformot fejlesztett, amely alkalmazható non-invazív echoterápiához. Először 2022 júniusában kezeltek a segítségével pácienseket Amerikában.

Sonovein - Pozitív eredmények az innovatív visszér-kezelésben

Sonovein - Pozitív eredmények az innovatív visszér-kezelésben

Az első tudományos eredményeket dr. Guillaume Stalnikiewicz, a francia Lille-i Wambrechies-ben gyakorló orvos, a NordPhlebo elnöke mutatta be, ő lett a világ egyik első echoterápiás szakértője a visszér-kezelés területén.

A Sonovein használatával 85 beteget kezeltek és összesen 89 vénát. Miután kellő gyakorlatot szerzett, dr. Stalnikiewicz megoldotta a 95 százalékos lezárást valamennyi problémás véna esetében.

A robotikai kezelés egyébként azonos az endovénás módszerekkel, melyeket a visszérkezelésben használnak a szakemberek. A Sonovein robotplatfrommal azonban olyan eseteket is kezelni lehetett, amelyekre nincs mód a hagyományos, termikus lehetőségekkel.

További cikkekért kattintson ide!

https://www.nice.hu/sebeszet-okos-technika

L.A.

Szóljon hozzá!