"

A három legújabb innováció visszér-téren

Szeretnénk megszabadulni a megjelenésünket előnytelenné tevő visszértől? A visszér-kezelés legújabb fejlesztéseivel számos lehetőség áll rendelkezésünkre.

Nem kétséges: a visszér esztétikai szempontból előnytelen, sokan nem is szívesen vesznek fel miatta kivágott, nyárias ruhát. Nem csupán ez a hátránya van azonban: a visszér hosszútávon egyéb problémákat is okozhat a szervezetünkben.
 
Ha gondunk van vele, bátran forduljunk szakemberhez, hiszen ma már számos lehetőség van arra, hogy megszabaduljunk ettől a kellemetlenségtől.
 
A visszér-kezelés terén nem kevés új fejlesztés áll rendelkezésre, melyek közül orvosunk segít dönteni – a módszerekkel megválhatunk a visszértől vagy csökkenthetjük a megjelenését.
 
A visszér-kezelés legújabb fejlesztéseivel könnyen megszabadulhatunk a problémától
A visszér-kezelés legújabb fejlesztéseivel könnyen megszabadulhatunk a problémától
 
Melyik az első három legismertebb?
 
1.Endovénás abláció
 
Az endovénás abláció lényege, hogy - többnyire rádiófrekvenciás vagy lézeres - hőalapú energia alkalmazásával lezárja a visszereket, belülről, egy katéter segítségével.
 
Az eljárás helyi érzéstelenítésben történik. Sikeraránya meglehetősen nagy– több mint 90 százalékos hatékonysággal csökkenti a visszerek megjelenését. A beavatkozás csupán 45 perc, majd pedig minimális pihenésre van szüksége a páciensnek.
 
2.Szkleroterápia
 
A visszér-kezelés egyik ismert és bevált módja a szkleroterápia. Az eljárás során a szakorvos kis mennyiségű oldatot fecskendez közvetlenül a vénába, s ezzel összehúzza azt. A technika nem újkeletű, az 1930-as évek óta létezik - általában a bőr felszínén látható, nagyobb vénák lezárására használatos.
 
Nincs szükség hozzá érzéstelenítésre és minimális kényelmetlenséggel jár - ezért azok számára, akik non-invazív kezelést szeretnének, remek döntés.
 
3.Varithena
 
A visszér-kezelési eljárás gyógyszerészeti hab-injekcióval történik. Az áttörést jelentő orvosi technológia rendkívül hatékony – elég egy kezelés ahhoz, hogy mésréskelje a visszerek okozta ödémát.
 
Minimális mellékhatással jár, miközben csökkenti a visszerek megjelenését. Ha valaki a műtéttel járó kockázatok és költségek nélkül szeretné kezeltetni állapotát, annak kiváló lehetőség.
 
A cikket folytatjuk.
 
 
L.A.

 

Szóljon hozzá!