"

Esztétikai fogászat

 

Az egészséges, mutatós fogsor nemcsak vonzó, bizalomgerjesztő is. Mindennapjainkban, de akár egy állás megszerzésében is segíthet. Milyen esztétikai fogkezelésekkel érhetjük el a szép, magabiztos mosolyt?

  • Csillogó mosoly
  • Egészségesebb fogak
  • Legyen újra magabiztos

 

 

 

 

      

 

Esztétikai fogászati kezeléseink:

 

1. Fogfehérítés:

A kezelés igen kevés kockázatot foglal magába és minimális az anyagi vonzata is. Életkortól függetlenül elvégeztethető.

2. Fogszabályozás:

a kezeléssel az összetorlódott fogak szép sorba rendezhetők, illetve a rések is összezárhatók a metszőfogak között, s közben a fogak zománca nem sérül.

3. Kerámia koronák:

ezen esztétikai kezelésnél szükséges eltávolítani a fogzománcból egy nagyjából 1 milliméter vastag réteget – a fog elülső és hátsó felszínéből egyaránt -, a koronák felhelyezéséhez.

4. Kerámia héjak:

ha a páciens kerámia héjak mellett döntött, ezek felhelyezéséhez szintén le kell csiszolni valamennyit a fogzománcból – viszont ebben az esetben csak a látható, elülső felszínből.

5. Tömések és kompozit héjak:

az esztétikus mosolyt el lehet érni azzal is, ha lecseréltetjük a régi, elszíneződött töméseinket, főként az elülső fogakban.

6. Amalgám tömés csere:

a megjelenés szempontjából előnyt jelent, ha lecseréltetjük a hátsó fogakban levő, régi amalgám töméseket – ha fehér tömés kerül a helyükre, az szintén esztétikai fogászati kezelésnek számít.

 

 

 

Ragyogó mosolyért mi mindent megteszünk!

Az esztétikai fogászati kezelésekkel a szakemberek helyrehozzák az elszíneződött fogakat, a hajszálrepedéseket, s minden olyan esztétikai hibán segíthetnek, amelyek akár a többszöri tömés miatt jöttek létre.

 

Időpontfoglalás Esztétikai Fogászatra